Crucea Rosie Romana Iasi


 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  Conectare  

Crucea Rosie Romana Iasi

Crucea Rosie Romana Iasi - Inregistrare - Regulament


Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la - sau evoca - practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Conditii de utilizare a Forumului Crucii Rosii Iasi Acest forum va fi utilizat pentru a instiinta voluntarii Crucii Rosii Filiala Iasi despre activitatile, sedintele, intrunirile, taberele si cursurile sustinute in cadrul filialei, dar si pareri personale, discutii intre voluntari. Doar voluntarii care au semnat contract pe anul in curs si sunt inscrisi deja pe grupul nostru http://groups.yahoo.com/group/crucea_rosie_is vor fi acceptati pe forum cu aceeasi adresa de e-mail. Orice membru care incalca dispozitiile de mai sus va primi un preaviz pe mailul privat in care I se va aduce la cunostiinta regulile incalcate. La cea de a doua abatere va primi o mustrare publica pe forumul Crucii Rosii, iar la urmatoarea greseala de acest gen va fi sters atunci cand moderatorii sunt disponibili. Va multumim pentru respectarea acestor reguli!